Menyer
Cafémeny
Smørbrød
med laks & egg, skagenrøre eller roastbeef
165,-
Dagens suppe (vegetar)
med brød og smør
180,-
Toast
med ost og skinke
95,-
Bakst
fra 49,-
Kaffe / te
Brus
Eplemost
Øl & vin
alle rettigheter
Afternoon Tea
Hjemmelagde engelske scones
med syltetøy & krem
Assorterte smørbrød
3stk
Petit four
Pris:
475,- kr per pers med te. / 575,- kr inkludert et glass crémant og te.
Afternoon tea serveres dessverre ikke som glutenfri, laktosefritt eller vegansk.
Selskapsmenyer
Våre menyer er satt sammen av Ekebergrestaurantens kjøkkensjef Steffen Hansen. Skulle du likevel ønske å bytte om på enkelte av rettene mellom menyene han har komponert, vil det være mulig ved et tillegg på 100,- per person. Husk å gi beskjed i god tid så vi får gjort de nødvendige tilpasningene til ditt selskap.
Meny 1
950,-
Gravet ørret
med eple, løpstikke og ørretrogn
Allergener: fisk, hvete, rug, melk
Okse ytrefilet
med rødløksmarmelade, brokkolini og rødvinssaus
Allergener: melk, selleri, sulfitt
Melkesjokolademousse
med hasselnøtter, kaffe og praline
Allergener: melk, egg, sitrus, nøtter, hvete, rug
Meny 2
895,-
Potet- og purreløksuppe
Sprøstekt bacon, beurre noisette med svart pepper
Allergener: melk, selleri, svin
Torsk/skrei
med jordskokk, kyllingsaus med oksehale
Allergener: fisk, melk, skalldyr, sulfitt
Vanilje-ganache
med blodappelsin og ingefæriskrem
Allergener: egg, mandel, melk